novosti

Srbija.Zemlja dobrih.Zemlja pravednih.Zemlja verujucih.Zemlja jakih.Zemlja humanih.

Prvi maj.Medjunarodni praznik rada.Neradni praznik koji se tradicionalno provodi u prirodi, sa porodicom i prijateljima, u prijatnoj i opustajucoj atmosferi. Drzavni praznik!

Nas centar.Oaza humanosti, okruzena bagremovom sumom,vocnjacima i nestvarnim pogledom na srpsku Svetu goru, te Ovacar i Kablar. Vazdusna banja.Dom za preko stotinu i dvadeset napustenih pasa.Uvek otvorenih vrata za sve i svakoga.

Srbija.Zemlja dobrih.Zemlja pravednih.Zemlja verujucih.Zemlja jakih.Zemlja humanih.

Nas centar danas nije posetio niko!

Ni jedna porodica nije je odlucila da praznik provede tako sto ce dovesti decu da se igraju sa psima.Ni jedan zaljubljeni par nije dosao da uziva na klupi okruzen predivnim haskijima koji im se umiljavaju.Ni jedan pojedinac nije dosao da se raspita oko mogucnosti udomljavanja nekog od nasih pasa.Ni jedna firma, ni privatna ni drzavna, nije predlozila organizovanu posetu ili organizovanje eventualnog team buildinga ili piknika za svoje zaposlene ili  njihove porodice.Cak i oni koji su svoje ljubimce ostavili kod nas nisu dosli da provedu dan sa onima koje su, mozda upravo zbog posla,ostavili ovde.

Nismo dobri. Nismo pravedni.Nismo verujuci.Nismo jaki. Nismo humani.

Samo smo licemerni i nezaposleni.Ali praznujemo!

Srecan nam praznik!

MOJ PAS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)