AMBROSIA ZA VELIKE ŠTENCE – SVEŽA PILETINA I LOSOS

FRESH CHICKEN & SALMON

Za rast i razvo štenadi velike rase i odrasle pse srednjih rasa

Naš AMBROSIA Grovth for Large Breeds – Recept za svežu piletinu i losos ima zrnce srednje veličine i kombinuje svežu piletinu sa dehidriranim lososom i odabranim voćem i povrćem. Takođe se može pohvaliti visokim količinama glukozamina i hondroitina, dva važna sastojka za zdrav razvoj zglobova, zajedno sa prebioticima i probioticima za poboljšanje varenja i imunološkog sistema.

Naša specijalna formula za velike rase

Štenci velikih rasa zahtevaju drugačiju ishranu od štenaca srednjih/mini rasa zbog njihove brze stope rasta. Dok nivoi proteina moraju biti visoki, nivoi masti zajedno sa količinama fosfora i kalcijuma moraju biti niži od uobičajenog recepta za štene da bi se izbegle razvojne ortopedske bolesti kao što je displazija kuka.

Velike količine hondroitina i glukozamina takođe igraju važnu ulogu, jer podstiču rast hrskavice i pomažu u prevenciji bolesti povezanih sa zglobovima. Naš recept za AMBROSIA Grovth za velike rase – sveža piletina i losos je pogodan za sve štence velikih rasa i može se koristiti i za štenad srednjih rasa starijih od 6 meseci.

SASTAV: Živina (37% od čega je sveža piletina bez kostiju 15%, dehidrirana živina 22%), skrob od krompira, životinjska mast (živina 11,5%), grašak, suvi grašak, hidrolizovani pileći protein (8%), dehidrirani losos (4%), sušena pulpa cvekle, seme lana, minerali, sušeni kvasac, sušena cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), ulje lososa (0,5%), MOS (mananoligosaharidi), glukozamin hidrohlorid (750 mg/kg), hondroitin sulfat (750 mg/kg), sušeni brokoli, sušeni spanać, sušene brusnice, sušene borovnice, biljni ekstrakt (Yucca schidigera, Rosemarinus sp, Vitis sp, Curcuma sp, Citrus sp, Eugenia sp).

ANALITIČKI KONSTITUENTI: Sirovi protein: 30,0%, Sirova ulja i masti:  20%, Omega-3 masne kiseline: 0,7%, Omega-6 masne kiseline: 2,8%, Neorganske materije:  8,5%, Sirova vlakna:  2,5%, Vlažnost: 9,0%, Kalcijum (Ca): 1,6%, Fosfor (P):  1,1%

ADITIVI (po kg):
VITAMINI
: Vitamin A (IU/kg): 14.000 IU, Vitamin D3 (IU/kg): 1350 IU, Vitamin E: 400mg

AMINO KISELINE: Taurin:  1.000 mg L – karnitin:  50 mg

ELEMENTI U TRAGOVIMA:Gvožđe (gvožđe (II) sulfat (monohidrat)): 100,0 mg, Bakar (bakar (II) sulfat (pentahidrat)): 10,0 mg, Cink (cink (II) sulfat (monohidrat)): 125,0 mg, Mangan (mangan (II) sulfat (monohidrat)): 5,0 mg, Jod (kalcijum jodat): 1,5 mg, Selenijum (natrijum selenit):  0,2 mg

INSTRUKCIJE ZA PRAVILNU UPOTREBU: Proizvod bi trebalo konzumirati suv. Pas bi trebalo da ima dostupnu svežu vodu. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Koristiti pre isteka roka trajanja koji je odštampan na ambalaži. Postarajte se da je ambalaža pravilno zatvorena nakon otvaranja.   

Energetska vrednost: 3,984 kcal / kg

Spanać

A superhrana sa visokim sadržajem hranljivih materija i antioksidanata pomaže u smanjenju rizika od infekcije urinarnog trakta (UTI), poboljšava imunološku funkciju i smanjuje krvni pritisak.

Brokoli

Visok je izvor antioksidanata i antiinflamatornih svojstava, pomaže u smanjenju oksidativnog stresa, poboljšava zdravlje očiju i pomaže u prevenciji srčanih bolesti i raka.

Brusnice

Brusnice su odlične za zdravlje srca jer sadrže vlakna, masne kiseline i mnoge vitamine koji pomažu u regulaciji krvnog pritiska u telu.

Borovnice

Borovnice jačaju imuni sistem, štite od srčanih bolesti i raka i pomažu u održavanju snage kostiju, mentalnog zdravlja, zdravlja kože i zdravog krvnog pritiska.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)