novosti

Taj mali pas poslat nekom silom, svojim životom je zaštitio moju porodicu!

Nisam ispričao nikom (porodici nedavno) o tom događaju. Djeca su mi tad bila mala i odlaskom u posjetu tadašnjoj ženinoj radnoj koleginici dobismo malu crnu lopticu ženku mješanca i nazvašmo je Maza. 

Događaj koji je promjenio moju i sudbinu moje porodice desio se dva-tri mjeseca kasnije.

Živim u ulici koja je prometna dugačka ,široka i povuče vozača na brzu vožnju. Preko ulice nije bilo gradjevina kao danas, nego livada i bilo je pasa lutalica.

Maza je kroz otvorenu kapiju pobjegla preko ka grupi pasa, ženka je i mlada eto problema, energično (naredbom) sam je pozvao da trči kuci što je jadna istog trena uradila i idiot sa džipom je pregazio i pobjegao. Sahranio sam je i krio od djece istinu.Taj događaj je preokrenuo sudbinu mojoj porodici. 

Maza je spasila nesrecu koja se trebala desiti. Par dana kasnije sin je pretrčao preko ulice sa par drugara i bio sam ljut što je pretrčao bez pitanja i nadzora i viknuo sam iz sve snage ” Kuci odmah!” 

U strahu je istog momenta potrčao ka meni ne gledajuci uopšte na cestu .U djeliću sekunde sam se sjetio Maze i vrisnuo mu stani!!! 

Ukocio se na mjestu .Izbjegli smo tragediju možda i sa smrtnim posljedicama. Taj mali pas poslat nekom silom svojim životom je zaštitio moju porodicu od velike tragedije. I danas se sjetim naše Maze i uvjek joj se zahvalim na pomoći koju mi je pružila.

Piše: Nenad Kamjanac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)