Prijateljstvo – poverenje – ljubav – odanost.

Ove tako jednostavne, a u isto vreme i magične reči najbolje oslikavaju vekovima uspostavljen odnos između čoveka i psa kao njegovog posebno odanog i posvećenog pratioca. Tehnološkim razvojem čovekova potreba se promenila pa i sam odnos sa psom traži višu razinu komunikacije. Zavisnost od osnovnih potreba prilikom pomoći u lovu kao i čuvanju naseobina evoluirala je do istinskog razumevanja i uvažavanja dve diferentne vrste koja se danas očituje u potpunoj posvećenosti i predanosti u međusobnoj komunikaciji.

Ova stranica je namenjena  ljubiteljima pasa koji žele da sa svojim ljubimcem postignu bolju komunikaciju. Dresirati psa ne znači samo naučiti psa da izvršava različite komande, već spoznati karakter psa i pravilno pristupiti njegovoj psihičkoj stabilnosti. Pozitivnom energijom i igrom možemo psu da nametnemo pravila kao ustaljenu naviku.

Na pse ne možemo uvek primeniti isti način rada, jer nisu svi psi istog karaktera. Humani dreser je prijatelj psa, pas ga dobro prepoznaje i bezgranično mu veruje. Međusobno poverenje i dobar kontakt najbolje utiču na dobre rezultate obuke.
Ja sam Slaven Stevelić-humano dreser pasa, a obukom pasa se bavim već 30 godina. Upoznajte moj način rada kroz edukativne filmove o dresuri pasa.

Za više informacija u vezi dresure vašeg psa javite se na :

www.dresurapsa.com
mydogserbia@gmail.com
+381 64 544 7778
SRBIJA-ČAČAK
Humano-dreser pasa Slaven Stevelić

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)