Dresura pasa podrazumeva rad na socijalizaciji psa i uvođenje novih navika koje će vlasniku omogućiti lakši suživot  sa njegovim psom.

Dresuru psa možemo slobodno da nazovemo organizovanom kontrolom ponašanja jednog psa pri uvođenju novih navika.

Bez obzira o kojem se problemu radilo u komunikaciji između psa i  njegovog vlasnika, gotovo svaki put glavni i odgovorni krivac za takvo ponašanje psa je čovek.

U periodu od 4 sedmice psa učimo osnovne komande (da sedi, da legne, da čeka na mestu, da pravilno hoda uz nogu, dolazak na poziv, da ne skače po vama, da vas ne grize, da ne vrši nuždu u kući (ako su u pitanju mali psi) itd). Takođe, radimo na usmeravanju njegovog karaktera kao i uspostavljanje njegove psihičke stabilnosti. Za  vreme treninga sa vašim psom, redovno vas obaveštavamo o njegovom napretku, šaljemo vam fotografije i video klipove na kojima možete da vidite kako je vaš pas savladao obuku i instrukcije pomoću kojih možete nastaviti dalje da radite sa svojim psom.

Obuka psa se zakazuje najmanje 30 dana ranije. Napominjemo da ste prilikom dolaska psa,  dužni da dostavite na uvid zdravstveni karton vakcinacije sa primljene tri vakcine protiv zaraznih bolesti, pasoš kao dokaz da je pas čipovan na Vaše ime, vakcinisan protiv besnila i tretiran protiv parazita najmanje 15 dana pre dolaska u Centar za obuku pasa  MOJ PAS i uverenje o kliničkom pregledu, ne starije od 48h, koje Vaš veterinar treba da overi da je životinja u dobrom zdravstvenom stanju.

Cena obuke psa je 500 € (58.000,00 dinara), ako se radi o psu mlađem od jedne godine i granule  koje je pas naučio da jede u količini za 28 dana. Napominjemo da je psa najbolje dresirati u periodu od 4 do 6 meseci starosti psa, kada postiže najbolju psihičku stabilnost, sve posle toga je više posla. Metode koje koristimo u radu sa psima su isključivo pozitivna stimulacija pasa.

Za više informacija u vezi dresure vašeg psa javite se na :

www.dresurapsa.com
mydogserbia@gmail.com

+381 64 544 7778
SRBIJA-ČAČAK

Humano-dreser pasa Slaven Stevelić

 

Pogledajte naše video klipove o treningu sa psima

 

 

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)