Hrana za pse ćuretina i losos

AMBROSIA  ZA STARE I STERILISANE PSE – SVEŽA ĆURETINA I LOSOS

KOMPLETNA HRANA ZA STARE, GOJAZNE I STERILISANE PSE – ZA SVE RASE

Senior & Sterilized • Sve rase

Naš recept za svežu ćuretinu i losos AMBROSIA je specijalno formulisan za starije, gojazne i sterilisane pse koji održavaju velike količine proteina iz sveže ćuretine i lososa sa optimizovanim nivoom masti, a istovremeno su bogati Omega 3 i Omega 6. To je niskokalorična, uravnotežena dijeta koja takođe uključuje prebiotike i probiotike za poboljšanje varenja i imunološkog sistema, hondroitin i glukozamin za zaštitu zglobova, taurin i L-karnitin za pomoć kardiovaskularnom sistemu i metabolizmu.

Naša specijalna formula za odrasle velike rase

Kako psi stare, njihov metabolizam se smanjuje, a fizička aktivnost se smanjuje što ih čini sklonijim gojaznosti. Višak težine znači više stresa za zglobove. Poželjna je hrana sa natprosečnim nivoom proteina sa niskim sadržajem masti i malo kalorija. Glukozamin i hondroitin su takođe potrebni da podrže svoje zglobove koji su možda već upaljeni zbog artritisa ili displazije kuka. Da bismo se pobrinuli za njihov osetljiv stomak, koristili smo riblje proteine u svim našim Senior receptima, jer je riba protein koji se najlakše svari. Poboljšanje toga je uključivanje naše formule za varenje Pure Care koja se sastoji od prebiotika, probiotika i glinenih minerala koji pomažu varenju i sprečavaju probavne smetnje.

SASTAV: Živina (30%, od čega je sveža ćuretina bez kostiju 15% i dehidrirani pileći protein 15%), sušene pahuljice od krompira, grašak, suvi grašak, hidrolizovani životinjski protein (9%), životinjska mast (6%), dehidrirani protein od lososa (4%), sušena pulpa od cvekle, seme lana, sušena cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), minerali, sušeni kvasac, ekstrakt kvasca (prirodan izvor MOS i beta-glukana), glukozamin hidrohlorid (300 mg/kg), hondroitin sulfat (300 mg/kg), sušeni brokoli, sušeni spanać, sušeni paradajz, sušene brusnice, sušene borovnice, mešavina biljnih ekstrakata (Rosemarinus sp., Vitis sp.,  Curcuma sp., Citrus sp., Eugenia sp.).

ANALITIČKI KONSTITUENTI:  Sirovi proteini: 27,0%, Sirova mast: 12,5%, Omega-3 masne kiseline: 0,4%, Omega-6 masne kiseline: 1,7%,  Neorganske materije: 6,5%, Sirova vlakna: 3,0%, Vlažnost: 9,0%, Ca (kalcijum): 1,0%, P (fosfor): 0,7%

ADITIVI (po kg)
VITAMINI: Vitamin A (IU/kg) : 14000 IU, Vitamin D3 (IU/kg) : 1000 IU, Vitamin E : 150 mg
AMINO KISELINE: Taurin:  1500 mg, L – karnitin:  50 mg

ELEMENTI U TRAGOVIMA:Gvožđe (gvožđe (II) sulfat (monohidrat)): 100,0 mg, Bakar (bakar (II) sulfat (pentahidrat)): 10,0 mg, Cink (cink (II) sulfat (monohidrat)): 125,0 mg, Mangan (mangan (II) sulfat (monohidrat)): 5,0 mg, Jod (kalcijum jodat): 1,5 mg, Selen (natrijum selenit): 0,2 mg

ANTIOKSIDANSI

INSTRUKCIJE ZA PRAVILNU UPOTREBU: Proizvod bi trebalo konzumirati suv. Pas bi trebalo da ima dostupnu svežu vodu. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Koristiti pre isteka roka trajanja koji je odštampan na ambalaži. Postarajte se da je ambalaža pravilno zatvorena nakon otvaranja.  

Energetska vrednost: 3,520 kcal/kg.

Spanać

A superhrana sa visokim sadržajem hranljivih materija i antioksidanata pomaže u smanjenju rizika od infekcije urinarnog trakta (UTI), poboljšava imunološku funkciju i smanjuje krvni pritisak.

Brokoli

Visok je izvor antioksidanata i antiinflamatornih svojstava, pomaže u smanjenju oksidativnog stresa, poboljšava zdravlje očiju i pomaže u prevenciji srčanih bolesti i raka.

Brusnice

Brusnice su odlične za zdravlje srca jer sadrže vlakna, masne kiseline i mnoge vitamine koji pomažu u regulaciji krvnog pritiska u telu.

Borovnice

Borovnice jačaju imuni sistem, štite od srčanih bolesti i raka i pomažu u održavanju snage kostiju, mentalnog zdravlja, zdravlja kože i zdravog krvnog pritiska.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)