Hrana za pse govedina i svež losos

KOMPLETNA HRANA ZA ODRASLE PSE – ZA SVE RASE

Naš recept za govedinu i svež losos kombinuje lako svarljive riblje proteine koji potiču iz svežih fileta lososa zajedno sa dehidriranom govedinom bogatom proteinima. Takođe uključuje prebiotike i probiotike za poboljšanje varenja i imunološkog sistema, hondroitin i glukozamin za zaštitu zglobova i taurin i L-karnitin za poboljšanje kardio-mišićnog sistema. Dolazi u granulama srednje veličine idealnom za sve rase pasa.

Naša specijalna formula za sve odrasle rase

Svi naši Ambrosia proizvodi ne sadrže GMO i veštačke boje. Takođe su bez žitarica, kukuruza i soje. Svi recepti kombinuju dva izvora proteina kako bi stvorili jedinstven ukus. Hidrolizovani protein se takođe koristi za poboljšanje hipoalergenih svojstava hrane. Dodavanje prebiotika i probiotika promoviše zdravlje probave, dok dobar odnos omega 3 i omega 6 pomaže u održavanju zdrave kože i dlake. Ambrozija, vrhunski proizvod bez žitarica koji nudi optimalnu ishranu za sve rase pasa.

SASTAV: Svezi losos bez kostiju (21%),dehidrirani proteini goveđeg mesa (21%),susene ljuspice krompira,grasak,hidrolizovani zivotinjski proteni 10%), zivotinjska mast (9%),seme lana,susena pulpa repe,suseni pivski kvasac,minerali,susena cikorija (prirodni izvor FOS i inulina),MOC i beta glukani,ulje lososa (0,5%),suseni brokoli,suseni spanac,suseni paradajz,susene brusnice,suve borovnice,glukozamin hidrohlorid (150 mg / kg),hidroitin sulfat 150 mg / kg),biljni ekstrakt (Rosemarinus sp.,Vitis sp.,Curcuma sp.,Citrus sp.,Eugenia sp.).

ANALITICKI KONSTITUENTI:Sirovi proteini:30,0%,sirove masti:20,0%,Omega 3 masne kiseline: 0,6%,Omega 6 masne kiseline:2,5% .Neorganske materije:7,5%,sirova vlakna 3, 0%, vlaga 9,0%, ,kalcijum:1,2%,fosfor:0,9%

ADITIVI (po kg)

VITAMINI: Vitamin A (IU/kg): 14 000 IU ,Vitamin D3 (IU/kg): 1 000 IU ,Vitamin E: 100mg

AMINO KISELINE: Taurin: 1 000 mg,L-karnitin: 50mg

MIKROELEMENTI: Gvožđe (gvožđe (II) sulfat (monohidrat)): 50 mg, Bakar (bakar (II) sulfat (pentahidrat)): 10 mg,Cink (cink(II) sulfat (monohidrat)): 60mg, Mangan (mangan (II) sulfat (monohidrat)): 5 mg,Jod (kalcijum jodat):1,5 mg,Selen (natrijum selenit): 0,2 mg

ANTIOKSIDANTI

INSTRUKCIJE ZA PRAVILNU UPOTREBU: Proizvod bi trebalo konzumirati suv. Pas bi uvek trebalo da ima dostupnu svežu vodu. Čuvati na hladnom i suvom mestu. Koristiti pre isteka roka trajanja koji je odštampan na ambalaži. Postarajte se da je pakovanje pravilno zatvoreno nakon otvaranja.

Energetska vrednost : 3.962 kcal/ kg

Spanać

A superhrana sa visokim sadržajem hranljivih materija i antioksidanata pomaže u smanjenju rizika od infekcije urinarnog trakta (UTI), poboljšava imunološku funkciju i smanjuje krvni pritisak.

Brokoli

Visok je izvor antioksidanata i antiinflamatornih svojstava, pomaže u smanjenju oksidativnog stresa, poboljšava zdravlje očiju i pomaže u prevenciji srčanih bolesti i raka.

Brusnice

Brusnice su odlične za zdravlje srca jer sadrže vlakna, masne kiseline i mnoge vitamine koji pomažu u regulaciji krvnog pritiska u telu.

Borovnice

Borovnice jačaju imuni sistem, štite od srčanih bolesti i raka i pomažu u održavanju snage kostiju, mentalnog zdravlja, zdravlja kože i zdravog krvnog pritiska.

BEZ ŽITARICA I HIPOALERGENA

JEDINSTVEN KVALITET

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)