Hrana za pse svež losos i zečetina

KOMPLETNA HRANA ZA ODRASLE PSE – ZA MALE RASE

Naš recept za svež losos i zec Ambrosia kombinuje lako svarljivo sveže meso lososa sa hranljivim mesom zeca. Da bi se dodatno poboljšala hipoalergena svojstva hrane, dodaje se slatki krompir. Takođe uključuje prebiotike i probiotike za poboljšanje varenja i imunološkog sistema, hondroitin i glukozamin za zaštitu zglobova i taurin i L-karnitin da se nose sa većom stopom metabolizma kod mini rasa. Specijalizovani recept koji meša visokokvalitetne proteine, masti i ugljene hidrate kako bi obezbedio dovoljno energije za vašu odraslu osobu mni rase koja dolazi u malim granulama.

Naša specijalna formula za odrasle mini rase

Psi mini rasa imaju tendenciju da budu energičniji od pasa srednjih i velikih rasa. To je zbog njihovog većeg metabolizma i nivoa energije od normalnog. Nivoi proteina i masti moraju biti visoki da bi obezbedili dovoljno energije i rast mišića. Aminokiseline taurin i L-karnitin takođe igraju važnu ulogu u održavanju čiste mišićne mase i zdravog metabolizma. Glukozamin i hondroitin su takođe potrebni za podršku njihovim zglobovima koji su pod većim stresom zbog visokog nivoa aktivnosti koje mini rase imaju u poređenju sa psima većih veličina. Da bismo se pobrinuli za njihov osetljiv stomak, koristili smo riblje proteine u svim našim receptima za mini rase, jer je riba protein koji se najlakše svari. Poboljšanje toga je uključivanje naše formule za varenje Pure Care koja se sastoji od prebiotika, probiotika i glinenih minerala koji pomažu varenju i sprečavaju probavne smetnje.

SASTAV: Losos (20%, od čega je svež losos bez kostiju 10% i dehidrirani protein lososa 10%), zečetina (20%, od čega je sveža zečetina 10% i dehidrirana zečetina 10%), skrob od krompira, hidrolizovani životinjski protein (10%), grašak, suvi grašak, životinjska mast (9%), slatki krompir, sušena pulpa cvekle, seme lana, sušeni kvasac, MOS (mananoligosaharidi) & beta glukani, ulje lososa (0,5%), sušena cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), minerali, sušeni brokoli, sušeni spanać, sušeni paradajz, sušene brusnice, sušene borovnice, glukozamin hidrohlorid (150 mg/kg), hondroitin sulfat (150 mg/kg), biljni ekstrakt (Yucca schidigera, Rosemarinus sp, Vitis sp, Curcuma sp, Citrus sp, Eugenia sp).

ANALITIČKI KONSTITUENTI: Sirovi protein: 30,0%, Sirove masti:  20,0%, Omega 3 masne kiseline:  1,1%, Omega 6 masne kiseline:  3,4%, Neorganske materije:  6,5%, Sirova vlakna:  3,0%, Vlažnost: 9,0%, Ca (kalcijum): 1,1%, P (fosfor):  0,8%

ADITIVI (po kg):
VITAMINI: Vitamin A (IU/kg): 14.000 IU, Vitamin D3 (IU/kg): 1.000 IU, Vitamin E: 350 mg
AMINO KISELINE: Taurin:  1.500 mg L – karnitin:  50 mg

ELEMENTI U TRAGOVIMA: Gvožđe (gvožđe(II)sulfat (monohidrat)): 50,0 mg, Bakar (bakar(II)sulfat (pentahidrat)): 10,0 mg, Cink (cink(II)sulfat (monohidrat)): 60,0 mg, Mangan (mangan(II)sulfat (monohidrat)): 5,0 mg, Jod (kalcijum jodat): 1,5 mg, Selenijum (natrijum selenit): 0,2 mg

INSTRUKCIJE ZA PRAVILNU UPOTREBU: Proizvod bi trebalo konzumirati suv. Pas bi trebalo da ima dostupnu svežu vodu. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Koristiti pre isteka roka trajanja koji je odštampan na ambalaži. Postarajte se da je ambalaža pravilno zatvorena nakon otvaranja.

Energetska vrednost: 4,055 kcal/kg.

Spanać

A superhrana sa visokim sadržajem hranljivih materija i antioksidanata pomaže u smanjenju rizika od infekcije urinarnog trakta (UTI), poboljšava imunološku funkciju i smanjuje krvni pritisak.

Brokoli

Visok je izvor antioksidanata i antiinflamatornih svojstava, pomaže u smanjenju oksidativnog stresa, poboljšava zdravlje očiju i pomaže u prevenciji srčanih bolesti i raka.

Brusnice

Brusnice su odlične za zdravlje srca jer sadrže vlakna, masne kiseline i mnoge vitamine koji pomažu u regulaciji krvnog pritiska u telu.

Borovnice

Borovnice jačaju imuni sistem, štite od srčanih bolesti i raka i pomažu u održavanju snage kostiju, mentalnog zdravlja, zdravlja kože i zdravog krvnog pritiska.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)