Hrana za pse svež losos i piletina

KOMPLETNA HRANA ZA ODRASLE PSE – ZA MALE RASE

Naš recept za svež losos i piletinu Ambrosia kombinuje lako svarljive riblje proteine koji potiču iz svežih fileta lososa zajedno sa dehidriranom piletinom bogatom proteinima. Takođe uključuje prebiotike i probiotike za poboljšanje varenja i imunološkog sistema, hondroitin i glukozamin za zaštitu zglobova i taurin i L-karnitin da se nose sa većom stopom metabolizma kod mini rasa. Dolazi u malom zrnu koje svi psi mini rasa mogu lako da jedu.

Naša specijalna formula za odrasle mini rase

Psi mini rasa imaju tendenciju da budu energičniji od pasa srednjih i velikih rasa. To je zbog njihovog većeg metabolizma i nivoa energije od normalnog. Nivoi proteina i masti moraju biti visoki da bi obezbedili dovoljno energije i rast mišića. Aminokiseline taurin i L-karnitin takođe igraju važnu ulogu u održavanju čiste mišićne mase i zdravog metabolizma. Glukozamin i hondroitin su takođe potrebni za podršku njihovim zglobovima koji su pod većim stresom zbog visokog nivoa aktivnosti koje mini rase imaju u poređenju sa psima većih veličina. Da bismo se pobrinuli za njihov osetljiv stomak, koristili smo riblje proteine u svim našim receptima za mini rase, jer je riba protein koji se najlakše svari. Poboljšanje toga je uključivanje naše formule za varenje Pure Care koja se sastoji od prebiotika, probiotika i glinenih minerala koji pomažu varenju i sprečavaju probavne smetnje.

SASTAV: Riba (21%, od čega je svež losos bez kostiju 15% i dehidrirana haringa 6%), dehidrirani pileći protein (19%), sušene pahuljice od krompira, grašak, suvi grašak, životinjska mast (11%), hidrolizovani životinjski protein (8%), pulpa od cvekle, seme lana, minerali, dehidrirani kvasac, ulje od lososa  (0,5%), sušena cikorija (prirodan izvor FOS (frukto – oligosaharida) i inulina), MOS (mananoligosaharidi), sušeni brokoli, sušeni spanać, sušene brusnice, sušene borovnice, glukozamin hidrohlorid (150 mg/kg), hondroitin sulfat (150 mg/kg), biljni ekstrakti (Rosemarinus sp., Vitis sp., Curcuma sp., Citrus sp., Eugenia sp.).

ANALITIČKI KONSTITUENTI: Sirovi proteini: 30,0%, Sirova mast: 20,0%, Omega-3 masne kiseline: 0,9%, Omega-6 masne kiseline: 3,0%, Neorganske materije: 7,0%, Sirova vlakna: 2,5%, Vlažnost: 9,0%, Ca (Kalcijum): 1,4%, P (Fosfor): 1,0%

ADITIVI (po kg):
VITAMINI: Vitamin A (IU/kg): 14.000 IU, Vitamin D3 (IU/kg): 1350 IU, Vitamin E: 400 mg
AMINOKISELINE: Taurin: 1000 mg, L-karnitin: 50 mg

MIKROELEMENTI: Gvožđe (gvožđe (II) sulfat (monohidrat)): 100,0 mg, Bakar (bakar (II) sulfat (pentahidrat)): 12,0 mg, Cink (cink (II) sulfat (monohidrat)): 125,0 mg, Mangan (mangan (II) sulfat (monohidrat)): 5,0 mg, Jod (kalcijum jodat): 1,5 mg, Selen (natrijum selenit): 0,2 mg

ANTIOKSIDANSI

INSTRUKCIJE ZA PRAVILNU UPOTREBU: Proizvod bi trebalo konzumirati suv. Pas bi trebalo da ima dostupnu svežu vodu. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Koristiti pre isteka roka trajanja koji je odštampan na ambalaži. Postarajte se da je ambalaža pravilno zatvorena nakon otvaranja.   

Energetska vrednost: 3,990 kcal/kg.

Spanać

A superhrana sa visokim sadržajem hranljivih materija i antioksidanata pomaže u smanjenju rizika od infekcije urinarnog trakta (UTI), poboljšava imunološku funkciju i smanjuje krvni pritisak.

Brokoli

Visok je izvor antioksidanata i antiinflamatornih svojstava, pomaže u smanjenju oksidativnog stresa, poboljšava zdravlje očiju i pomaže u prevenciji srčanih bolesti i raka.

Brusnice

Brusnice su odlične za zdravlje srca jer sadrže vlakna, masne kiseline i mnoge vitamine koji pomažu u regulaciji krvnog pritiska u telu.

Borovnice

Borovnice jačaju imuni sistem, štite od srčanih bolesti i raka i pomažu u održavanju snage kostiju, mentalnog zdravlja, zdravlja kože i zdravog krvnog pritiska.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)