Hrana za pse piletina i povrće

Kompletna hrana za odrasle pse – Za sve rase

Naš recept za piletinu i povrće iz ambrozije je pogodan za odrasle pse svih veličina. Sadrži granule srednje veličine u holističkoj, hipoalergijskoj hrani za pse bez žitarica.

Bogat je Omega-3 i Omega-6 mastima i antioksidansima i kombinuje dehidriranu piletinu sa odabranim voćem i povrćem u standardnoj hrani za ljude visoke nutritivne vrednosti i božanskog ukusa koji psi jednostavno vole da jedu!

Visoki nivoi glukozamina i hondroitina su pogodni za odrasle pse i pomažu u održavanju zdravlja zglobova.

Svi naši Ambrosia proizvodi ne sadrže GMO i veštačke boje. Takođe su bez žitarica, kukuruza i soje. Svi recepti kombinuju dva izvora proteina kako bi stvorili jedinstven ukus. Hidrolizovani protein se takođe koristi za poboljšanje hipoalergenih svojstava hrane. Dodavanje prebiotika i probiotika promoviše zdravlje probave, dok dobar odnos omega 3 i omega 6 pomaže u održavanju zdrave kože i dlake. Ambrozija, vrhunski griz bez žitarica koji nudi optimalnu ishranu za sve rase pasa.

SASTAV:Dehidrirana piletina (32%), sušene pahuljice od krompira, pileća mast (14%), grašak, suvi grašak, životinjska mast (14%), hidrolizovani životinjski protein (8%), seme lana, pulpa od sušene cvekle, minerali, sušeni kvasac, sušena cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), ulje od lososa, ekstrakt od kvasca (prirodan izvor MOS i beta – glukana), sušeni brokoli, sušeni spanać, sušeni paradajz, sušene brusnice, sušene borovnice, glukozamin hidrohlorid (100 mg/kg), hodroitin sulfat (100 mg/kg), biljni ekstrakti (Rosemarinus sp., Vitis sp., Curcuma sp., Citrus sp., Eugenia sp.).

ANALITIČKI KONSTITUENTI: Sirovi proteini: 30,0%, Sirova ulja i masti: 20,0%, Omega-3 masne kiseline: 0,7%, Omega-6 masne kiseline: 2,9%, Neorganske materije: 7,0%, Sirova vlakna: 2,5%, Vlažnost: 9,0%, Ca (Kalcijum): 1,4%, P (Fosfor): 1,0%

ADITIVI  (pokg):
VITAMINI: Vitamin A (IU/kg): 14.000 IU, Vitamin D3 (IU/kg): 1000 IU, Vitamin E: 150 mg
AMINOKISELINE: Taurin: 1000 mg, L-karnitin: 50 mg

MIKROELEMENTI: Gvožđe (gvožđe (II) sulfat (monohidrat)): 100,0 mg, Bakar (bakar (II) sulfat (pentahidrat)): 10,0 mg, Cink (cink (II) sulfat (monohidrat)): 125,0 mg, Mangan (mangan (II) sulfat (monohidrat)): 5,0 mg, Jod (kalcijum jodat): 1,5 mg, Selen (natrijum selenit): 0,2 mg

ANTIOKSIDANTI

INSTRUKCIJE ZA PRAVILNU UPOTREBU: Proizvod bi trebalo konzumirati suv. Pas bi trebalo da ima dostupnu svežu vodu. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Koristiti pre isteka roka trajanja koji je odštampan na ambalaži. Postarajte se da je ambalaža pravilno zatvorena nakon otvaranja.

Energetska vrednost: 4,037 kcal/kg.

Spanać

A superhrana sa visokim sadržajem hranljivih materija i antioksidanata pomaže u smanjenju rizika od infekcije urinarnog trakta (UTI), poboljšava imunološku funkciju i smanjuje krvni pritisak.

Brokoli

Visok je izvor antioksidanata i antiinflamatornih svojstava, pomaže u smanjenju oksidativnog stresa, poboljšava zdravlje očiju i pomaže u prevenciji srčanih bolesti i raka.

Brusnice

Brusnice su odlične za zdravlje srca jer sadrže vlakna, masne kiseline i mnoge vitamine koji pomažu u regulaciji krvnog pritiska u telu.

Borovnice

Borovnice jačaju imuni sistem, štite od srčanih bolesti i raka i pomažu u održavanju snage kostiju, mentalnog zdravlja, zdravlja kože i zdravog krvnog pritiska.

Bez žitarica i hipoalergena

Jedinstveni kvalitet

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)