novosti

Zaradite novac čuvajući naše pse

Dragi ljubitelji životinja Ovom prilikom vam se obraćamo sa ponudom našeg udruženja za zaštitu životinja MOJ PAS. Zbog prevelikog broja pasa, o kojima brine naše udruženje, imamo potrebu da na ovaj način pomognemo u zbrinjavanju što većeg broja napuštenih pasa pred nadolazeću zimu.

Ukoliko je neko od vas u mogućnosti da obezbedi adekvatan smeštaj za naše štićenike,zauzvrat vam možemo ponuditi novčana sredstva za vašu uslugu. Potrebno je da vodite brigu o psima na adekvatan način, da im obezbedite sigurnost, uz potpisivanje ugovora sa udruženjem, kojim se obavezujete da vodite brigu sa pažnjom dobrog domaćina,naše udruženje se obavezuje da vam mesečno za to isplaćuje odgovarajuću novčanu nadoknadu.

U obavezi ste da nas pozovete svakog trenutka ukoliko postoje zdrastveni problemi u vezi psa a mi ćemo obezbediti veterinarsku negu. Molimo sve zainteresovane ljubitelje životinja da nam se jave i našu objavu podele sa svojim prijateljima. Udruženje za zaštitu životinja „MOJ PAS“ www.dresurapsa.com mydogserbia@gmail.com tel. +381 64 544 7778 Srbija-Čačak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)