novosti

ZAHVALNOST DO NEBA: Ovaj čovek je spasio dve lisice i one ga od tada prate u stopu!

Jedna arapska poslovica kaže: “Ako ne možeš da nagradiš, zahvali”. Upravo je to ono što čine dve lisice. Naime, one svoje živote duguju jednom posebnom čoveku i njih dve ne propuštaju priliku da mu kažu “Hvala”.Tragom ove interesantne priče se selimo u Irsku gde živi čovek po imenu Petsi Gibons. On je pre izvesnog vremena pronašao dva bolesna, izglednela mladunca lisice. Ovaj plemeniti čovek se svesrdno potrudio da se mališani oporave. Negovao ih je i hranio, a kada su dve lisice potpuno stale na noge i bile spremne da se vrate u prirodu, one nisu želele da ostave svog spasioca.

Greni i Mini su imena ovih neobičnih mališana, a one su tolliko zahvalne gospodinu Gibonsu da ga prate u stopu. Ipak, to i nije toliko teško jer mu jedna od spašenih lisica doslovno sedi na ramenima. Ovaj neobični trojac privlači pažnju gde god da se pojavi, a kada pogledate galeriju njihovih fotografija biće vam i jasno zašto je to tako. Gospodina Gibonsa i njegove lisice posebno obožavaju deca školskog uzrasta:

Ljudi širom Velike Britanije me sada pitaju za savete vezane za lisice. Ipak, ja nisam ekspert i učim iz dana u dan. Ipak, rado ću posavetovati ljude oko stvari u koje sam upućen, rekao je ovaj vremešni gospodin.

Ne znamo šta vi mislite, ali nama deluje da se ova ekupa ludooo zabavlja. Ne treba posebno napominjati da se beskrajno vole.

petface.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)