novosti

Projekat sterilizacija i kastracija Banja Luka

Banjalučanka Lidija Stevanović već godinama oko sebe okuplja ljubitelje pasa.Njen jedini cilj je sto veci broj sterilisanih i kastriranih pasa i sto manji naraštaj pasa lutalica. Facebook grupa koju vodi:“Projekat sterilizacija i kastracija Banja Luka“je sastavljena od odabranog broja ljudi koji zajedno sa Lidijom pokušavaju svijet promijeniti na bolje.Prenosimo vam u potpunosti njeno današnje pismo upućeno ljudima i vapaj za pomoć životinjama….

Molim sve iskrene ljude i ljubitelje zivotinja da se prikljuce u rad grupe i da aktivno ucestvuju sa clanarinom od 5KM mesecno, sa ciljem smanjenja broja lutalica.

Za sve  nenačitane, nesvesne problema u kom se nalazimo, za sve one neodgovorne vlasnike kojima vlast i zakon idu na ruku, za sve one koji se igraju Boga i upravljaju zivotima zivih bića, za sve one kojima je sterilizacija i kastracija bauk, nesto neprirodno, a bacanje štenaca ili mačaka je prirodno, jer tako kaže stari narod, da se prvi mačici i kučici u vodu bacaju.
Za sve one koji ne misle da je sterilizacija i kastracija prioritet u smanjenju broja lutalica, što pasa, što mačaka. Koji misle da se tim činom pokušavaju istrebiti ove vrste. Svako ko se iole razume u matematiku, znaće o čemu pričam.
Sa ponosom mogu da kazem da je ova grupa kroz svoje postojanje, zajedno sa svim svojim aktivnim članovima sprecčla na milijarde novih pasa i mačaka sa ulica grada Banjaluka.
Pogledajte dobro centralnu sliku i brojke, pa mi recite, ali iskreno, da li je vredno izvdojiti 5 KM mesečno
Postanite aktivni clan i promenimo svet koliko mozemo………

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)