novosti

Pozitivnom stimulacijom i redovnim vježbama do vrhunskih rezultata

 

 TRENING SA PSIMA

Pas je životinja koja još uvijek u sebi nosi navike čopora i traži vođu . Ako se vlasnik ne postavi na pravi način pas ce biti zbunjen i pokušaće da preuzme prevlast što će neizbježno dovesti do konfliktne situacije između njega i vlasnika.

I psi imaju osjećanja i zato nikada od svoga psa ne pokušavajte da napravite „Robota“i tako sputavate sam karakter psa jer upravo su to osobine koje ga  čine dragim i osobitim…

Prije nego se odlučite da u svoj život unesete promjene prihvaćanjem psa kao kućnog ljubimca morate da stvorite adekvatne uslove za psa.

Ako psa ne drzite u stanu onda ste obavezni da mu napravite uslove za život koji će ga zaštititi od različitih vremenskih uticaja: kiša, snijeg, hladnoće, vrućine i.t.d

Nije dovoljno da psu obezbjedite kućicu i lanac,naprotiv čak suprotno,  to jedan od nehumanih načina sa kojim se pojedinci odnose prema svom kućnom ljubimcu i samim tim njihov odnos će biti u  startu poremećen.

Prihvatiti psa znači voditi apsolutnu brigu o njemu, o njegovom smještaju, ishrani, zdravlju i aktivnostima koje će ga učiniti sretnim.

Budite dosljedni,ne dozvolite da psa dresira više ukuća,ne galamite na njega,komande koje mu izgovarate neka budu kratke i jasne.Socijalizujte svog psa kroz igru i druženje sa drugim psima.

Dozvolite mu da upozna sve ukućane i da se veseli igri sa njima ,volite svog psa jer i on voli vas

Kontaktirajte nas i dobijte više informacija u vezi dresure vašeg psa.

CENTAR ZA PSE
MOJ PAS
www.dresurapsa.com
mydogserbia@gmail.com
+381 64 544 7778
SRBIJA-ČAČAK
Humano-dreser pasa Slaven Stevelić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

error

Da li vam se svidja ovo što radimo? Podelite sa prijateljima :)